luni, 1 decembrie 2014

Ce legătură există între bere și Sărbători?



Deși are origini care se pierd dincolo de paginile carților de istorie, berea este o băutură care a reușit să rămână modernă, fiind parte de zi cu zi a omului. Blondă, brună sau fără alcool berea este ideală atunci când ieșim cu prietenii sau când dorim ceva răcoritor, fiind printre cele mai îndrăgite băuturi din lume.
Încă de mic copil îmi plăcea să iau o gură de bere rece din paharul tatălui meu, un iubitor de bere, și asta se întâmpla mai ales în pragul sărbătorilor , deoarece acum 30 de ani nu se găsea la toate colțurile și nici nu ne permiteam s- o avem pe masă în fiecare zi. Așa că de-a lungul anilor am început să asociez berea cu sărbătorile. Îmi place sa o savurez cum se cuvine la 4-6 grade celsius, lângă o pizza, sau cu floricele vizionând un film și , de ce sa nu fiu sinceră,în momentul în care gătesc, deoarece ”mă face să visez” ca sunt la master chef :))))))
Berea este băutura care se consună în fiecare anotimp, cu orice ocazie , fie de suparare fie de bucurie, însă Tuborg Christmas Brew o găsim doar de sărbători, ceea ce o face mult mai dorită și mai așteptată. Tuborg a reușit să creeze o tradiție și să imprime în mintea consumatorilor un fel de obicei: de Crăciun se bea Tuborg Christmas Brew, așa cum de Crăciun se împodobește bradul sau de Revelion se ciocnește un pahar de șampanie și , de asemenea, este prima bere care poartă hăinuțe de sărbători.


Un produs greu de găsit este mereu un punct de atractie pentru cumpărător. În mintea noastră apare astfel ideea că alt gen de bere putem bea oricând, însă Tuborg Christmas Brew numai de sărbători.
Timp de două luni sezonul de iarnă va avea un gust mai tare și mai aromat și asta pentru
Tuborg Christmas Brew, berea de culoare brun-roșcată cu un conținut de 5.6% alcool, va da startul bunei dispoziții și a timpului petrecut cu prietenii și familia.
Tuborg este un brand unic pe piață și nu se dezminte păstrând astfel tradiția dedicată special sărbătorilor de iarnă cu #ChristmasBrew.
După ce ați consumat cu moderație, căci aşa puteţi să vă bucuraţi cel mai bine de această licoare minunată, numită bere, vă invit să testati un jingle pe #ChristmasTaste .
Sărbători fericite și hai noroc!!!



Un comentariu:

  1. Berea e buna indiferent de anotimp! Vara blonda, iarna bruna... Noroc! Sarbatori cu bine!!!

    RăspundețiȘtergere