joi, 4 decembrie 2014

Gemenii vor sa vada zambetul mamei


Erori profesionale pot fi întâlnite în orice meserie, dar în medicină, erorile sunt mai puțin evidente, mai greu de recunoscut și mai puțin cuantificabile. Zeci de plângeri legate de decese, sute de reclamaţii în care pacienţii acuză tratamentul neadecvat, neacordarea asistenţei medicale, nerespectarea dreptului la informare sau la asigurarea cu medicamente sunt probleme des întâlnite în zilele noastre.  In aceeași categorie se înscriu și gemenii născuți prematur Yanis și Rareș.    


Sarcina fiind prematură, copiii au fost nevoiti să stea 43 de zile în incubator. In tot acest timp, din cauza neglijenței medicilor care trebuiau să aiba grijă de micuți, căldura incubatorului a fost mărită, însă ochii gemenilor nu au fost protejați, provocându-le arderea totală a retinei. Ce poate fi mai dureros pentru niște părinți decât să-și vadă copilul bolnav cu atât mai mult din vina altcuiva, mai ales că știm cu toții cât de greu este în ziua de azi pentru unele femei să devină mame. Povestea tristă a acestor micuți mă face să mă gândesc la faptul că , noi, cei care ne-am născut fără probleme nu știm să apreciem ceea ce Dumnezeu ne-a dat, plângându-ne de lucruri mărunte pe care le transformăm în adevărate catastrofe .Gemenii au nevoie de ajutorul nostru al tuturor  pentru a deveni niște copii normali, care să se bucure de chipul celei mai dragi persoane care este mama, să le redăm speranța că într-o zi vor descoperi explozia de culori din această lume.  Lui Rareș, doctorii din România au reușit să-i recapete parțial vederea la ochiul drept, însă în cazul lui Yanis, complicațiile sunt mai mari și niciun doctor din România nu îl poate opera.

 Alături de Asociația ”Salvează o inimă” fac apel către toți oamenii cu suflet să-i ajutăm pe acesti îngerași să plece la operație în   Statele Unite ale Americii. Donațiile pot fi făcute pe platforma de donații online a Asociatiei  http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/Asociației i s-a mai alăturat și Pantofiorul fermecat  ww.pantiofiorulfermecat.ro , care nu a rămas imun la suferința tinerilor părinți și a celor două  sufletelor nevinovate. De asemenea, alte 16 magazine online își aduc aportul și pentru fiecare donație de minim 10 lei fiecare donator primește reduceri între 2.5%-15% la 16 magazine online:                                                                
   Luxury Grooming (http://www.barbierit.ro) -10%
Columbia Fresh (http://www.columbiafresh.ro)- 5%
Baby Dreams (http://www.babydreams.ro) -10%
DM Kids (https://www.dmkids.ro) – 5%
Wonder Baby (http://www.wonderbaby.ro) -15%
Mesterel (http://www.mesterel.eu) -10%
Bebebliss (http://www.bebebliss.ro) -5%
Chic a Porter (http://www.chicaporter.ro) -10%
Superbebe Shop (http://www.superbebeshop.ro) -10%
Pantofiorul Fermecat (http://www.pantofiorulfermecat.ro) -10%
Cali Shop (http://www.calivita.tuningland.ro) -2.5%
Eu Bio (http://www.eubio.ro) -10%
Ibijuterii (http://www.ibijuterii.ro) -10%
Joy Joy (http://www.joyjoy.ro) -15%
Butonii (http://butonii.ro/xcart/)- 10%
Decorativ Art (http://decorativ-art.ro) -20%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu