duminică, 26 aprilie 2015

FARMACIA VIVAT – FARMACIA FAMILIEI MELE!



Incă de mică am avut diferite probleme de sănătate, însă anul acesta mi-am propus să am mai multă grijă de sănătatea mea, deoarece aș vrea să devin mamă. Cu toții știm că o mamă sănătoasă are mai mari șanse să aducă pe lume un copil sănătos. De asemenea, cred că este  foarte important să găsești o farmacie care să-ți ofere serviciile de care ai nevoie la prețuri convenabile.
De-a lungul timpului am trecut pragul multor farmacii până în momentul în care o prietenă mi-a povestit de Farmaciile Vivat. De atunci am devenit clientă fidelă.




De când mă știu imi apar afte în obraji, pe gingii, încât am început să cred că este o afecțiune moștenită de la tatăl meu care are aceeași problemă...o vilă în Pipera nu puteam să moștenesc :)))))))  Deoarece sunt foarte dureroase niciodată nu am reușit să le tratez corespunzător, fiind nevoie sa aplic gligerină până la sângerare. Mică fiind nici mama mea nu putea să mă convingă.
Se spune că aftele apar de obicei între 10 si 40 de ani, însă tatăl meu are 65 și tot îi apar.  Unele persoane prezintă doar unul sau două episoade pe an, în timp ce altele prezintă serii continue de afte, ca și în cazul meu.
Pentru a diminua măcar apariția acestora am luat diferite capsule pentru imunitate. Cel mai dureros era în momentul în care consumam alimente reci, foarte calde, picante sau acide , care-mi provocau iritații și mai mari, iar de multe ori îmi provoca chiar deficiențe în vorbire.
După ce am citit articolul postat de Farmacia Vivat am mai descoperit o metoda eficientă pe care am aplicat – o imediat: folosirea unei paste de dinti medicinale.
Dacă vă confruntați cu o astfel de problemă și vreți să aflați cum o puteți preveni sau combate accesați link ul următor : http://www.vivat-familia.ro/articol/alimentatie/afla-totul-despre-magneziu-14.html
 O altă problemă cu care mă confrunt sunt frecventele tulburări nervoase și crampele musculare, precum și oboseală, lipsa de energie și lipsa de concentrare. Accesând link ul următor http://www.vivat-familia.ro/articol/alimentatie/afla-totul-despre-magneziu-14.html   
am aflat  care ar fi cauza și am început să iau măsuri. 
Am răsfoit paginile site-ului Farmaciei Vivat și am gasit exact ceea ce mi trebuie: Magnevie Express.
De multe ori spunem că de vină este astenia sau stresul – cauza cea mai frecventă a tuturor bolilor, și preferăm să așteptăm să treacă perioada sau ne tratăm ” după ureche”. Dar în final ne dăm seama că  nu am scăpat de problemă, ba chiar ne-am ales cu alte afecțiuni care ne dau bătăi de cap. De aceea Farmaciile Vivat ne vin în ajutor ori de câte ori avem nevoie. De asemenea, ne pun la dispoziție un set foarte interesant de truse necesare pentru fiecare perioadă a anului, cu produse atent selecționate de către o echipă de profesioniști. Personal n –am găsit asta la nicio altă farmacie.
In concluzie vizitați Farmaciile Vivat și veți descoperi că este cea la care veți merge de acum înainte!!!





marți, 21 aprilie 2015

SA AUDA TOATA LUMEAAAA!!!!!

Incepe blogSpriiiiiing 2015!!!!!!!!
Incepe competitia intre bloggeri  BlogSpring si pentru moment puteti participa la una dintre cele 5 campanii, urmand ca pe durata competitiei sa se mai alature si alte campanii cu premii tentante:
Campania QuickMobile -se incheie pe 30 Aprilie 2015
-locul 1: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 1.500 de lei
-locul 2: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 1.000 de lei
-locul 3: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 500 de lei.
-10 premii de consolare: 10 Vouchere pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de câte 100 de lei.
Campania AeroTravel -se incheie pe 15 Mai 2015
-locul 1: Voucher 500 RON
-locul 2: Voucher de 300 RON
-locul 3: Voucher 200 RON.
Campania Dwyn - se incheie pe 20 Mai 2015 
-locul 1: 1 x Samsung Galaxy Fame
-locul 2: 1 x Chromecast-locul 3: 1 x Powerbox
Campania Vivat Familia - se incheie pe 10 Mai 2015
-premiu: Smartphone Allview Impera m
Campania DexterSEO -se incheie pe 30 Mai 2015
-locul 1: 400 lei
-locul 2: 200 lei
-locul 3: 100 lei 
Blogger-ul cu cel mai mare punctaj castiga un ALLVIEW P6 Energy.